У ногу з запитами замовників

Всесвітньо відомий шведський виробник морозильних тунелів добре зарекомендував себе серед виробників заморожених продуктів харчування. На сьогоднішній день тунелі успішно працюють на всіх континентах, окрім Антарктиди. У даній статті пропонує аналіз переваг свого продукту.

У ногу з запитами замовників

На сьогоднішній день вважає себе провідною компанією-новатором, що поставляє свою технологію замовникам - виробникам продуктів харчування у всьому світі, відповідно до їх зростаючими вимогами. Постійно вдосконалюючи технологію, вважається сьогодні чи не єдиним в світі тунелем шокової заморозки, які здійснюють якісну заморозку і ідеальну сепарацію кубиків малого розміру. Цю функцію оцінили замовники-виробники йогуртів і кондитерських виробів, які потребують постачання мелкозамороженних фруктів цілий рік, так як вона дозволяє виробникам виходити на нові ринки збуту.

Морозильные камеры для заморозки малины Вы можете купить по самой выгодной и доступной цене. без переплат и накруток.

Ніжні продукти не втрачають якість в ягідної промисловості називають малиновим тунелем - адже малина вважається дуже ніжним продуктом і вимагає особливого поводження. Зазвичай її заморожують в статичних тунелях, однак при цьому страждає якість. У статичних камерах час заморозки набагато довше, ніж в наших тунелях, і структура ягоди руйнується: всередині її починають рости кристали льоду, а при розморожуванні ягода повністю втрачає вологу.

З таким же результатом заморожуються і липкі продукти, такі, як банан, манго і мариновані молюски ».

Секрет успіху

Насправді кожен Флюідізаціонние тунель складається з трьох компонентів з однаковими назвами: випарник, охолоджує повітря в тунелі, вентилятори для створення потоку повітря, і виробнича зона, в якій і проходить заморожувати продукт. За даними компанії, відміну тунелю від традиційних конвеєрних тунелів полягає в конструкції цих складових: вентиляторів, способом їх експлуатації повного контролю флюидизации або потоку повітря і виробничої зони.

«Замість конвеєрної стрічки ми використовуємо перфоровані виробничі пластини. Отвори в них сконфігуровані по діаметру і формі так, щоб досягти найкращих умов в кожній зоні заморозки: приземлення, заморозки і зони її закінчення. Для забезпечення максимального результату з найменшими втратами кожна зона заморозки вимагає особливих умов. Конвеєрна стрічка такого результату при заморожуванні не дає, так як вона рухається через кілька зон ».

Морозильні камери спроектовані з дуже невеликою кількістю рухомих механізмів, а також з урахуванням великих навантажень при роботі в кілька змін. Виробник переконує, що, незважаючи на це, навчитися керувати ними неважко. Механізми поставляються всесвітньо відомими виробниками, тому запасні частини доступні в більшості країн світу.

Ендова Металлочерепица

Найголовніше - погода в домі

Нова Мода на Дахи Будинків