Історія винаходу суші та ролів

ІСТОРІЯ суші та ролів. Історія винаходу цієї популярної їжі налічує понад 1300 років. Будинком для оригінального суші були південноазіатські країни, звідки він дістався до Китаю. І тоді з китайського секрету збереження риби в рисі прийшли японці. Вы можете сделать быстрый заказ суши по самой выгодной и доступной цене, без накруток и переплат.

Назва суші (або «Сусі» - китайський символ суші, перекладається як «маринована риба»). Очищену, очищену рибу укладають шарами, переносять в сіль і потрапляють під кам'яну друк. Через кілька тижнів камені були видалені і замінені на легку кришку. Минуло кілька місяців, протягом яких риба бродила, а потім її вважали готовою до вживання.

Оригінальні суші, звані нарезуші, були приготовлені з прісноводного коропа "Фуна". Це настільки сильний і їдкий запах, що ускладнює ідентифікацію риби, з якої він приготовлений, а нарезуші - це тільки придбаний смак. Кансай (Осака), суші має довшу історію і його набагато складніше приготувати, ніж нігірізуші, і про це знає лише невелика частина японців.

В кінці 17-го століття з ростом виробництва рису з нього почали готувати рисовий оцет, в який в свою чергу почали додавати рис, щоб надати пряний кислий смак, і страви з риби і морепродуктів з цим рисом стали подавати в сирому вигляді, процес приготування усуває бродіння

Спочатку існували спеціальні дерев'яні форми для пресування рису, але суші в своєму сучасному вигляді з'явилися не так давно - в 19 столітті, і це сталося в місті Едо, який був перейменований в Токіо.

Простий суші-майстер спочатку придумали з рисової булочки, додали трохи васабі (японського хрону, який довгий час був відомий як кращий антисептик) і покрили все це шматком риби. Блюдо під назвою нигири-суші. «Нігірі» по-японськи означає «жменька», тому я вживаю так багато рису. Зазвичай японці їдять паличками, але нигири-суші і люблять їсти руками.

Також при приготуванні суші з використанням імбиру є ароматичний корінь тропічної рослини, гострого смаку і відноситься до категорії «гострих спецій», що розпалюють травний вогонь і поліпшують кровообіг. Як і васабі, імбир захищає від цинги, запобігає руйнуванню зубів і надовго зберігає свіжість риби, корисний для травлення і навіть використовується в якості протиотрути.

Після другої світової війни, коли Японія переживала важкі часи, розмір порції був строго нормований, і майстер суші, де б він не працював в Токіо, Осаці або Кіото, отримував одну чашку неочищеного рису, щоб приготувати десять нигири-суші і одне суші.

Історія Луцького замку

Строительство Кровли

Матеріали для Покрівлі